Skip to main content
“Op zoek naar het middelpunt van Nederland”
 
Wat een ontvangst bij Brasserie de Zon, heerlijke koffie met een taartje naar keuze. Tijdens de koffie werd de lunchkaart van Gasterij Zondag bestudeerd en Bob kwam de bestelling opnemen. Om 11.00 uur volgde briefing van Ritmeester Berry. De groep werd opgedeeld tussen de verschillende Ritmeesters Berry, Bas en Erik. De motoren werden gestart en de zoektocht kon beginnen. Wat hadden wij een geluk met dat prachtige weer!
 
De lunch bij Gasterij Zondag was perfect getimed. Het terras was voor ons gereserveerd en voor we het wisten had iedereen een drankje en iets lekkers te eten. Na de lunch ging de zoektocht verder en uiteindelijk hebben we tot 700 meter van het middelpunt de zoektocht gestaakt. Terug naar van der Valk voor een verfrissende drink op het terras.
 
Berry bedankt voor deze geweldige rit!