Skip to main content

Het lidmaatschap van de Vespa Club Gelderland loopt van 1 januari t/m 31 december. Maar je kunt natuurlijk gedurende het hele jaar lid worden! Onze penningmeester verrekend dan het resterende aantal maanden in het eindbedrag. Let op: je ontvangt vanzelf een contributiefactuur van onze penningmeester, dus nog geen geld overmaken!

We kennen een tweetal soorten lidmaatschappen, namelijk:

– Gewone leden, je bent lid van de  VCGE (Vespaclub Gelderland) maar indirect ook van de VSN (Vespa Scooterclub Nederland).
– Duo-leden (leden die meerijden / meedoen met activiteiten, gekoppeld aan een gewoon lid), ook als duo-lid ben je lid van zowel de VCGE als van de VSN. 

– U kunt zich ook aanmelden als donateur! U heeft dan het recht om als toeschouwer bij evenementen aanwezig te zijn.

 

De tarieven zijn:

per 1 januari    
Leden  27,-  
Duo-leden 27,-  
Donateurs 27,-  
eenmalig inschrijfgeld  5,-  

Opzeggen lidmaatschap : Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot 31 december. U kunt gedurende het hele jaar opzeggen maar er vind geen restitutie plaats over de resterende maanden van het lidmaatschap. U kunt uw lidmaatschap opzeggen door een mail te sturen naar penningmeester@vespaclubgelderland.nl 

Inschrijven :

Geef hier de naam op van het hoofdlid

Gewenste ingangsdatum lidmaatschap

Aanmelden van een duo lid

Gegevens Duo lid :

Vul hier de gegevens in van het duo lid. Indien het adres gelijk is als hierboven mogen de velden adres, postcode woonplaats overgeslagen worden.

Gegevens van de Scooter :

Indien meerdere scooters hier s.v.p de gegevens invullen.

Een moment geduld aub.