Skip to main content

Ondanks de slechte weersverwachtingen hebben we een leuk weekend gehad! Wellicht minder gereden op de Vespa dan we hadden gehoopt maar het plezier en de gezelligheid waren er niet minder om. De zaterdagochtendrit is uiteindelijk te kort geweest omdat ik (ritmeester Erik) bang was voor een paar druppeltjes regen. Zonde, zonde! Mea culpa! De zaterdagmiddagrit behelsde een foto-puzzelrit met leuke foto opdrachten. Wim en Mariska Veersma waren de jury leden en voordat de winnaars bekend werden gemaakt liet Jacob nog even alle foto’s de revue passeren. De laatste 3 foto’s van deze upload tonen de foto’s van de winnaars: Sharon Notten , Marieke Hooysma en Thijs Noort. Terugkijkend kunnen we stellen dat Ton en Irene Verwindt weer een prachtig evenement hebben neergezet.  Wat een inzet! Alles mede mogelijk gemaakt door de ontvangen sponsoring van Ton’s fietsenmakerij en van Beek tweewielers. Waarvoor dank! Klik hier voor de foto’s

Leave a Reply