Skip to main content

We kunnen het eigenlijk kort houden: Bob Nijhuis had vanuit Zwiep (Lochem) een prachtige rit uitgezet door de Achterhoek en ik (Erik van der Leij) mocht daar nog een stukje Twente achteraan plakken. We waren in totaal met 24 personen. Er waren zelfs leden aanwezig van de Vespa Club Sittard, Zuid- en Noord Holland! En we hadden er prachtig weer bij!  Na de koffie maar nog voor de eigenlijke rit gaf Bob nog even een mooie toelichting bij de te rijden route. Teveel informatie om hier kort en staccato te benoemen maar onze kennis van de Achterhoek werd weer even bijgespijkerd. Vlak voor de lunchlocatie nog even gestopt bij huize Warmelo in Diepenheim waar Bob nog even een kort geschiedenislesje gaf. Leuk om te horen! Tijdens de lunch bij Irma’s in Diepenheim konden we vanaf het terras nog even genieten van het kleinschalige plaatselijke muziekfestival ‘Garden songs’. Vervolgens de route weer opgepakt door een stukje Twente om na een goed uur weer terug te keren in Zwiep. Gezien de reacties kunnen we terugkijken op een geslaagde rit! Klik hier voor de foto’s

Leave a Reply