Skip to main content

Donderdagmiddag van het werk snel naar huis om de aanhanger aan te koppelen en op weg te gaan naar Gemert voor Heerijck Vespa. Je mag gelukkig 90 km/u rijden met een aanhanger maar dat geldt dus niet op een 80 km/u weg, dus een paar drankjes minder. Vrijdag kwamen de meeste deelnemers aan op de camping “De Kastanjes” en maakten we ons gereed voor de vrijdagmiddagrit. Een rustpauze in Volkel waar we getrakteerd werden met overweldigend straaljagers geluid van de naast gelegen vliegbasis gaf een mooi beeld op de Vespa’s die aan de overkant waren geparkeerd. Bij terugkomst op de camping werd een heerlijk pasta maaltijd geserveerd.

Na het ontbijt op zaterdag was de start van de opdrachtenrit die ons door het Brabantseland en Noord Limburg voerde met ruiterpaden waar we ons doorheen ploegden. Bleek achteraf niet in de route te zijn opgenomen maar “onverharde wegen” was niet uitgezet op de navigatie, het plezier was er niet minder om. Tijdens de rit hebben we genoten van koffie met Limburgse vlaai, een heerlijke lunch en als afsluiter gepauzeerd bij een ijssalon. Bij terugkomst op de vestiging van Heerlijck Vespa werd de barbeque aangestoken en was er nog een Tombola en was de prijsuitreiking van de opdrachtenrit.

Zondagochtend het ontbijt met aansluitend de ochtendrit als afsluiter van een fantastisch zonovergoten weekend.

Bedankt aan VC Brabant en het Team Heerlijck Vespa voor het mooie weekend. Klik hier voor de foto’s

Leave a Reply