Skip to main content

Het was weer een enorm succes. Ton, Remondo en Irene hebben hun het uiterste best gedaan en al hun inzet heeft zich uitbetaald! Het was een prachtig weekend! Naast de deelnemers uit Gelderland waren er ook Vespisti uit Noord-Holland, Zuid-Holland en leden van de Vespa Club Sittard. Speciale aandacht ging uit naar Benno en Annelies Kroeze van de Vespa Club Sittard die acte de prĂ©sence gaven met hun Vespa auto. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat tijdens de ritten de auto niet helemaal kon meekomen met onze motorscooters en dus uiteindelijk moest afhaken maar wat een snoepje is zo’n Vespa auto! Ja, en dan het weer…Tijdens de ontvangst op vrijdagmiddag heeft het eventjes geregend maar verder was het zowel zaterdag als zondag prachtig weer.  Ton en Remondo hebben als ritmeesters gezorgd voor een 3-tal mooie ritten. Heren bedankt! Op naar het volgende kampeerweekend! Klik hier voor de foto’s

Leave a Reply