Skip to main content

Wat was het een prachtige dag voor een thuisblijvers rit. Een rit waarvan ik denk…. was er maar voor thuis gebleven. En dan bedoel ik niet écht thuis maar niet op vakantie zodat je met deze rit mee kon rijden. Deze rit had ik niet willen missen in ieder geval. Het was zo’n rit waarvan je doet beseffen in wat voor prachtig land we eigenlijk wonen ! Prachtige natuur afgewisseld met kleine dorpjes. Vrijwel geen verkeerslichten en zelfs verkeersluwe wegen die behoorlijk aan de slingerende kant waren. Een geweldige rit !
De start was bij Shell pomp Tatelaar in Didam. Daar kregen we van eigenaar en lid Wim S (die zelf niet aanwezig kon zijn) koffie en heerlijke vulkoeken warm uit de oven.
Prachtig terras om de dag mee te beginnen én eindigen want na de rit bleef iedereen gezellig nog even wat drinken.

Ron dank je wel voor de prachtige rit ! Klik hier voor de foto’s

Leave a Reply