Skip to main content

We kijken terug op een prachtig weekend! Wat een gezelligheid en natuurlijk het prachtige weer wat ons ten deel viel. De meeste deelnemers kwamen al op vrijdag aan. En…niet alleen deelnemers uit Gelderland en Overijssel. Ook Noord- en Zuid Holland waren vertegenwoordigd. Gaaf toch! Ons nieuwe lid Martin Artz had zijn 125cc nog niet helemaal gereed maar was met zijn vrouw Christel wel aanwezig om het allemaal van dichtbij eens even te bekijken. Vrijdagavond rondom en in de tent gehangen met een drankje en op zaterdagmorgen een ontbijtje wat een mooie bodem legde voor de geplande zaterdagrit. Een rit die door Ron en/of Sharon jaren geleden al was gemaakt en door mij (Erik) overgezet was naar mijn Garmin. We hebben genoten! Wim Achterbosch reed zelfs met zijn brommer mee met een eigen route. Heel bijzonder! Na aankomst even chillen om vervolgens met zijn allen te gaan BBQ’en in de feestzaal van de Heksenlaak. De rit die we zondag reden voldeed niet helemaal. Teveel zandpaden en wegen die een inrij-verbod lieten zien. Volgende keer beter! Dat beloof ik! Maar het mocht allemaal de pret niet drukken. Wat een mooi en gezellig weekend, mede dankzij onze geliefde Italiaanse 2-wielers! Klik hier voor de foto’s

Leave a Reply