Skip to main content

Wat was het leuk om elkaar weer te treffen! Het weer had beter gekund, eerlijk is eerlijk, maar uiteindelijk kunnen we terugkijken op een geslaagd evenement. Voor een aantal (nieuwe) leden was dit hun eerste gezamelijke rit met de VGCE. Chris, George, Wim en Bert van harte welkom en wat we zo zagen hebben jullie ervan genoten! Speciaal voor de brommerrijders was er een alternatieve route uitgezet en dat was een ook een succes. En…2 leden van de Vespa Club Zuid-Holland gaven ook acte de présence. Deze 2 bikkels (Richard Meinen en Herman Pragt) kwamen dus met hun 2-takt scooters vanuit Zuid-Holland naar Zwolle gereden! Nu even over de rit zelf. Wim en Mariska hadden een mooie route uitgezet die begon bij Grand-Café Milligers in Zwolle. Vanuit Zwolle over de mooie Veluwe richting Heerde. Tijdens dit eerste gedeelte van de rit werden we wel geplaagd door een lichte motregen maar dat mocht de pret niet drukken. Na een korte pauze in Heerde gingen we op weg naar de lunchlocatie de Waterman in Elburg. Na de lunch werden we tijdens de terugtocht richting Zwolle nog even getrakteerd op een zonnetje! Onder het genot van een afsluitend drankje werd nog even nagepraat op het terras bij Milligers. klik hier voor de foto’s

Leave a Reply