Skip to main content

Dat sleutelen en gezelligheid goed samen gaan werd weer bewezen op de VCGE sleuteldag van afgelopen zaterdag. De sfeer zat er goed in, de opkomst was groots. De garage van René was voorzien van een koffiecorner en een praatjesbank. De brug en werkbank deden weer getrouw dienst.
Schokkend sleutelwerk was er niet. Ron zei: ‘Gelukkig deed mijn P het niet, een draadje “los” bij de CDI unit, en hebben we toch wat kunnen doen’. Zodoende hadden zowel Ron als Johan zwarte vegen over hun sleutelhanden. Blijkbaar zijn de clubscooters in optimale conditie ???
René maakte gebruik van de stickerkennis en plakervaring van Mark en Eddy en ze maakten samen de vers gespoten gele rally billen weer kenmerkend gestreept.
De cake en koffie werden gretig verorberd en rond half 1 waren de broodjes gesmeerd en de sleutelsoep opgewarmd.
Wouter kwam rond lunchtijd ook nog even om de hoek kijken met zijn puzzel van een vers gestraald blok.

Vanuit het Franse land kwam een dikke bui richting Didam. Het koppel Wil-Henk en Jacob met een kleine dame in de zijspan, besloten dat het belangrijk was om veilig en droog thuis te komen. Voor het noodweer los barstte waren ze weer onder de pannen.
Of Wouter zijn puzzel heeft afgekregen en Sharon de volgende rit op haar oude scoot komt, of Johan zijn oude Vespa-erfstuk berijdt en Mariken ook ooit met zijspan aan komt tuffen, zullen we zien op de Herfstrit over 2 weken of een van de volgende ritten.

Foto Album

Leave a Reply