Skip to main content

10 november 2013: Koffieklets

By 12 november, 2013december 23rd, 2013Koffieklets, Verslagen

koffieklets_11_2013De eerste Koffieklets in nieuwe stijl. Voorheen werd de Koffieklets bij iemand thuis gehouden, vandaag kwamen 15 leden voor een aantal bakken koffie en veel gespreksstof naar De Waag in Doesburg.
Jong en oude mixten prima tot een gezellig gebeuren. De gereserveerde stamtafel bleek al gauw te klein en een gezellige hoek vulde zich met dames en heren die meest met de auto gekomen waren. Alleen René en Thijs hadden hun wespen aangetrapt.

Rond half 1 vertrokken de meesten weer naar hun volgende plan voor de zondag. Als we de berichtgevingen op Facebook mogen geloven waren er nog wel een Vespa met lekke band, een slecht startende Renault en een hermetisch gesloten Matiz te betreuren. Meer panne dus dan tijdens een gemiddelde rit.

2 Comments

  • Ronald schreef:

    Deze koffieklets nieuwe stijl is mij goed bevallen. Alleen die slecht startende Renault daar kon de gebelde ANWB ook niets aan doen. Ik was pas om 18:00 uur thuis, de auto op een autoambulance en ik in de warme cabine van deze ambulance. Voor het gemiddelde benzine gebruik van de auto is dit wel gunstig alleen de rekening van de garage die viel wat tegen. Volgende keer kom ik toch maar gewoon op de Vespa omdat die mij nooit in de steek heeft gelaten. Doet het altijd. (ff afkloppen). Ja, en er was nog een Renault met een onwillige deur.

  • Sharon schreef:

    Ja het was wel wat met die Renaults op die dag. Gelukkig was mijn deur probleem snel opgelost. Wel fijn dat jouw Renault het nu weer goed doet.
    Ik vond het ook erg gezellig. Volgend jaar weer!
    Groeten Sharon

Leave a Reply