Skip to main content

16 juni 2012: VWD 2012 – Dag 3

By 16 juni, 2012juni 29th, 2012Verslagen

De laatste dag brak voor ons aan. De hele meute tegelijk op pad in het Londense verkeer. Aangezien we verrast waren door het gebrek aan stuctuur in de organisatie van het event, waren we benieuwd hoe de rit zou verlopen.
De parkeerplaats die voor ons was gereserveerd was al gauw overvol. De sfeer was wel opperbest.
Om half 11 kwam er beweging in de massa. Helaas was er geen toestemming voor een rit door hartje stad. Kopje thee bij Elizabeth II zat er evenmin in. We werden getrakteerd op blauwe nevel in de Blackwall Tunnel en een bijzondere rit over de M10 en M25. Gelukkig mochten we deze verlaten en ons kuddegevoel in het platteland vertonen.
Veel verkeer heeft op ons mogen wachten op zijn of haar eigen manier. Opstoppingen in dorpjes en op hellingen waren geen uitzondering. Menig koppeling werd tot het uiterste uitgeprobeerd. De geuren van mengsmeer en oververhitte platen voerden de boventoon.
Wat verloren zochten we uiteindelijk zelfstandig weer de route naar de O2 voor ons welverdiende lunchpakket.
De middag maakte plaats voor de avond die opgevuld zou worden met een galadiner.
Jammergenoeg was het niet gelukt een muziek- en drankvergunning te regelen voor dit samenzijn. Het water was al gauw op. De sfeer in de tent was niet geheel feestelijk, maar het eten was gelukkig prima van smaak. De Portugezen en Italianen voerden hun strijd om het meeste temperament. Een vermakelijke vertoning.
Voor ons was het tegen 10 uur tijd om de taxi te pakken richting de pub op de hoek voor een laatste pint.

Inmiddels, na een vroeg vertrek vanmorgen (zondag) op de boot terug naar HvH. Een ervaring rijker, genoten, gelachen en zelfs op een bijzondere manier uitgerust.
Morgen weer een lekker hollands ontbijt en wie weet volgend jaar op de Vespa naar Hasselt (20 – 23 juni 2013).

Foto album – VWD2012 Dag 3

Filmpje van de Ride out

Door de Blackwell tunnel onder de Theems door

One Comment

  • Mariska schreef:

    Ja het was super allemaal. Maar alles omdat we het zelf zo gezellig gemaakt hebben.
    Toen de meesten weg waren op zondag hebben die zondag toch ook nog wat nederlanders waaronder Fred Driesen) zich prima vermaakt op de onderdelen markt die gehouden werd in de Gala tent. Ik zelf heb met nog drie anderen de hele zondag nog rond getourd door de mooie omgeving buiten Londen en hebben een mooi Charles Dickens achtig stadje bezocht. (naam weet Ron vast nog wel) Maandag nog ontbijten in Queen Mary en dan met ontzettend mooie en kleine slingerweggetjes op ons gemak naar Harwich alwaar wij de nachtboot hadden. Ron,.. bedankt voor het voor rijden ! Je was een uitstekende reisleider !
    En met het ellendig voorspelde weer voor Londen hebben we van die hele week toch maar 10 minuten regen gehad ! Het was een geweldige week.

Leave a Reply