Skip to main content

15 juni 2012: VWD 2012 – Dag 2

By 15 juni, 2012juni 29th, 2012Verslagen

City touring was het vandaag. Per dubbeldekker en underground of op de Vespa natuurlijk.
Als subgroep kozen wij met 5 scoots voor RenĂ© City Trips: no program, no gps, just big fun! Op het gevoel van onze voorrijder op Ben scheurden we als cowboys van highlight naar hoogtepunt. Parkeren op de Tower Bridge is er voor de gemiddelde citytripper niet bij. De Vespa bok je gewoon waar het je leuk lijkt. Af en toe een beleefd en uiterst vriendelijk gesprek met de security en weer door: Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, National Gallery… prrrrrrr, prrrrrr …
Met een big smile door de stad, gedreven door het italiaanse temperament van onze trouwe rossen. We zullen in heel wat foto albums voorkomen, de vespisten waren een attractie op zich in het touristische gegons.
Morgen de Ride Out vanaf O2, alle 2000 Vespa’s tegelijk onderweg. Wordt vervolgd dus …

Foto album – VWD2012 Dag 2

One Comment

  • Patrick & Thijs Godschalk schreef:

    Wat een mooie trip zijn jullie aan het maken. En goed om te zien dat er worst genoeg is voor iederen. Nog veel plezier en maak nog maar meer van die mooie foto’s. Groetuh vanuit Laag – Keppel

Leave a Reply