Skip to main content

12 juni 2012: VWD 2012 – Heenreis

By 6 juni, 2012juni 29th, 2012Verslagen

Een waar wonder? Dagen van te voren hielden we de weersvoorspellingen nauw in het oog. Regen en nattigheid zou de boventoon voeren tijdens ons engelse Vespa avontuur. Nu zitten we dan, met de zon op de rug, bij de Youth Hostel van Lee Valley in Chesthunt. We hebben het verdiend.
Gisteren vertrokken we allen vanuit ons eigen huis richting Hoek van Holland. Verzamelen bij de chinees en daarna op tijd naar de boot. Boarden begon direct, scooters konden worden gezekerd aan het dek. De reis ging echt beginnen.
Na het ontbijt het engelse wegdek en verkeer ontdekken. Op naar London.
Tegen de klok van 2 waren we allemaal bij het logeer adres gearriveerd. Een beste plek, mooi in het groen.
Geen pech, wel wat mediterraan geneuzel met electrisch. Belangrijk dat we nu, met zo’n 300 km achter de kiezen, gezond en vrolijk kunnen uitkijken naar de dag van morgen. Dan gaan we de grote stad in en dompelen we onder in de sfeer van de VespaWorldDays 2012!
Foto album – Heenreis VWD2012

Leave a Reply