Skip to main content

23 oktober 2011: Verrassingsrit

By 23 oktober, 2011december 28th, 2011Ritten, Verslagen

start: Garderen 11.30 uur

De Bonte Koe schonk koffie. Om half 12 leek de club met 7 deelnemers en 4 toeschouwers compleet en werden de jassen en helms gepakt en de Vespa’s (plus een BMW en een Beverly) gestart.
De zon deed haar uiterste best deze laatste rit van het seizoen extra te beschijnen. Ondanks de frisse start van de dag was het comfortabel genieten op de Vespa.
Ron reed voorop met zijn Piaggio scooter en de rij werd keurig gesloten door Johan op zijn bekofferde Beierse vriend. De route ging van Garderen naar Uddel, via Hoog Soeren over de Asselse Heide naar Hoog Buurlo op naar het Ugchelens Pannekoekhues.
Goed gevuld was het rond half 2 was tijd om door te gaan. De rit werd voortgezet via Apeldoorn, Vaassen, Gortel naar Vierhouten. Tegen 3 uur was de ploeg weer in Garderen.

Aangezien wij als compleet gezin beter in een auto pasten dan op de PX hebben we ons beperkt tot het proeven van goede en gemoedelijke sfeer. Ook als niet-meerijders voelden we ons weer zeer welkom bij de Vespisten. Leuk om te merken dat ook deelnemers vanuit Noord-Holland de moeite nemen om met de VCGE mee te rijden vanwege de ontspannen sfeer en mooie omgeving.

Het Vespa-seizoen is met de Verrassingsrit en het Italiaanse zonnetje van vandaag prachtig afgesloten. Hopelijk kunnen we privĂ© nog wat PX-km’s maken.

Foto album

Leave a Reply