Skip to main content

8 oktober 2011: Sleuteldag te Didam

By 9 oktober, 2011december 28th, 2011sleuteldag, Verslagen

Een miezerige zaterdag. Perfect dus om met je hoofd boven een of meerdere Vespa’s te hangen. Reden voor ons als gezin om naar Didam te trekken en daar eens ons gezicht te laten zien. Het was al halverwege de middag toen we aankwamen.
De morgen bleek een aardige opkomst te hebben gekend van een mannetje of 12. Nu stonden nog 4 heren gebogen over een versnellingsbak, wat groot voor een Vespa. Het bleek de bak van de Dnepr van Niek te zijn. Breed geörrienteerde mensen dus bij VCGE. Gemaakt in iedergeval met een opgetogen Niek als resultaat.
Het sleutelen bleek al bijna gedaan voor vandaag. René deed nog een poging zijn oranje Rally 200 aan de praat te krijgen. Het vervangen van een sproeier de dag ervoor bleek echter nog geen succes. Verwoede kick- en duwpogingen werden gedaan. Niek stortte zich nog op de fotografie van een lederen Ducati-jack om het thuisfront te overtuigen van toch een onmisbare uitbreiding van de uitzet.
Een wijs besluit was het van René om aan de koffie te gaan.
Evert en Ronald zetten hun wespen klaar voor vervoer naar huis en kozen hun weg. Met Niek, René en een aangewaaide collega dronken we wat bakjes.  Een gezellige afsluiting van een buïge dag met hier en daar een mooi zonnetje dat om de hoek kwam kijken.
We hebben ons goed vermaakt in Didam en hebben weer een beter beeld van de club gekregen.

Foto album

Leave a Reply