Skip to main content

Bij de ALV gonsde het al een beetje: wel of geen Bikkelrit en wie doet er wel of niet mee? Via de VCGE Facebook pagina werd het enthousiasme aangewakkerd totdat de bedenker van de Bikkelrit, Niek, er achter kwam dat hij belastingtechnisch gezien niet mag rijden in de maanden december, januari en februari. Aangezien Niek zich graag aan de geldende regels houdt, moest hij nog wat klussen aan zijn andere tweewieler Spacy. Het alternatief kon hij helaas niet op tijd technisch voor elkaar krijgen waardoor er vanochtend 3 bikkels aan de start stonden in Almen bij de Hoofdige boer.
Zowel René als Ron hadden er beide al een stuk opzitten dus besloten we er, gezien de grijze lucht, een niet te lange rit van te maken. In mijn hoofd had ik al wel een richting bepaald, maar geen vaste route gemaakt. Met deze omstandigheden eerst de weg maar even aankijken voordat we er in gaan. Ondanks de omstandigheden zat het tempo er goed in. Via de Nieuwe Aanleg richting Laren, langs Havezate Oolde op richting Bathmen. Daarna via de Kring van Dorth naar Epse waar voor de deelnemers soep klaar stond die ook onder de categorie bikkel valt.
Hierna ging een ieder weer zijn eigen weg. René, Ron bedankt voor het gezelschap en Niek bedankt voor de inspiratie. Jammer dat je er niet bij “mocht” zijn. We kijken nu al uit naar de herkansing in maart.

Foto Album

3 Comments

Leave a Reply